FAQ

We hebben geprobeerd de meest gestelde vragen alvast voor jullie te beantwoorden. Mocht je een andere vraag hebben neem gerust contact met ons op via het formulier onderaan deze pagina.

Bij ons moet je minimaal 24 uur van tevoren reserveren. Wij willen voedselverspilling zoveel mogelijk tegengaan, daarom worden onze lunches alleen op bestelling bereid. Omdat wij hier wel tijd voor nodig hebben moet er minimaal 24 uur tussen je reservering en je bezoek zitten.

Je kunt op vrijdag, zaterdag of zondag een tijdvak reserveren voor een boeren picknick. We werken met twee tijdvakken per dag, tussen 11:00 en 13:00 uur en tussen 13:00 en 15:00 uur. In de agenda kun je zien welke tijdvakken voor de door jou gekozen dag nog beschikbaar zijn. Omdat we willen dat onze gasten in alle rust van hun lunch kunnen genieten, laten wij een maximaal aantal gasten per tijdvak toe. 

Wegens het regenachtige weer zullen we vanaf 1 oktober de deuren sluiten voor de boeren-picknick. We zullen richting het voorjaar weer open gaan of met speciale gelegenheden. Houdt onze facebookpagina in de gaten! 

Een boeren picknick kost € 18,50 per persoon en € 6.50 voor kinderen t/m 12 jaar. Bekijk onze menu’s hier. De prijs is inclusief drinken (wij schenken géén alcoholische dranken).

Jazeker, je kunt de auto parkeren bij ons op het erf. Parkeren is gratis. 

Wij proberen de picknick zoveel mogelijk door te laten gaan, maar mocht het weer erg slecht zijn is verplaatsen van de reservering in overleg mogelijk. 

Ja, op ‘de deel’, de werkruimte van de boerderij, is een WC aanwezig. 

In ons weiland staan een aantal picknicktafels, waaraan je kunt gaan zitten. Ook is het mogelijk om een picknickkleed mee te nemen en zelf een plekje uit te kiezen. 

Nee, het is niet toegestaan om honden of andere huisdieren mee te nemen. Onze koeien kunnen ziek worden van hondenpoep en kunnen schrikken van vreemde dieren.